Avantajlar dünyası Techmaster'a Hoş Geldiniz!
Arkadaşlar bu ürün çok kaliteli bir LED Cree LED diye geçiyor ben bunun aynısını çin'den almıştım.2 sene kullandım tavsiye ederim.Soldaki bu ürün sağdaki photon sözüm ona alman malı o 4 ay dayandı bu 2 sene hemde bu daha güçlü ve parlak yanıyor photona göre tam beyaz değil ama okadar öneli değil.Gel gelelim mağzaya bu mağzandan 3. 4. ürün alışım her alış verişte ya yanlış gönderirler ya eksik gönderirler ya hasar verirler.Bu işlere bakan kişiler çok acemi sanırım şansınız varsa sağlam eksiksiz gelir yoksa uğraş dur ama gönderiyorlar eksik veya hatalı bile olsa..??
Ürün güzel kaliteli 3 adet sipariş verdim yani 6 âdet adamlar hepsini bir pakete koymuşlar ledlerin üzerindeki sargılara zarar vermişler bir tanesininde sargısı kopmuş çalışmıyor.Tecrübesiz insanlara paketleme yaptırmayın kardeşim ben aynı ürünü çin'den sipariş vermiştim adamlar 5 bin km öteden sapa sağlam gönderiyor siz 10 km öteden gönderemiyorsunuz biraz düşünmeniz lazım bence?? 1 tanesi gitti iade ile uğraşmak istemiyorum hay yapacağınız işe..??????
Sofit Led Ampülü 2 SMD Beyaz Mükemmel Işık Canbus 31 36 39 41 MMAraç içi aydınlatma ve plaka aydınlatmalarında kullanılır.2 Ledli yapısı ile yüksek düzeyde aydınlatma sağlar.450 Kelvin şiddetindedir.Alüminyum soğutucu ile daha dayanıklıdır.Tam Beyaz ışık verir.Canbus özelliği ile modellerin %90 ında arıza ışığı yakmaz.Lütfen siparişinizden önce ürün ebadı konusunda dikkatli davranınız.